ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Ahmet Selçuk Erdoğan, İbrahim Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Çetin, Emin Aydoğan, Fatih İş, Fikri Kutlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu. Ziyarette MHP İl Başkanı Pınar, Başkan Selçuk Semizoğlu’nu tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Pınar, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının şehrin kalkınmasında lokomotif rolü üstlendiğini, Çanakkale’nin büyümesi için üstlerine düşen her konuda destek olacaklarını ifade ederek, taşın altına her zaman ellerini koyacaklarını belirtti. ÇTSO Başkanı Semizoğlu, MHP İl Başkanı Pınar’a ziyaretleri için teşekkür ederek, Çanakkale’nin kalkınması için tüm aktörlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını, kent için bireysel siyasetin bir kenara konularak hep birlikte bir güç unsurunun nasıl oluşturulması konusunda fikir birliğine varılması gerektiğini söyledi.
    
ÇTSO tarafından sıklıkla dile getirilen ve takibi yapılan yabancılara konut satışı, teşvikler, mania sorunu, 1/100.000 Çevre Düzeni Planı, Ticaret Sitesi konuları hakkında bilgi verildi.