Çan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri, Amatör Spor Kulüpler Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte, Çan Kapalı Spor Salonunda tören düzenledi. Çan Kaymakamı Adil Karataş, Çan Belediye Başkanı AK Partili Abdurrahman Kuzu, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bal, Çan İlçe Spor Müdürü Erhan Gerçek, AK Parti İlçe Başkanı Murat Okan, AK Parti Çan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Yılmaz, kulüp başkanları ve sporcular törene katıldı.
 
Çan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ekiplerince Yeni Çanspor kulübü, Etilispor Kulübü, Çan Termik Gençlik Spor Kulübü, Büyük Tepe Gençlik Spor Kulübü, Çan Akademik Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularına malzemeleri teslim edildi.
 
Çan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erhan Gerçek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak amatör spor kulüplerine her zaman desteğimiz devam edecek. Çan'da okul düzeyinde gerek, Çanakkale gerek, Türkiye çapında büyük başarılarımız var. Bu başarıyı amatör spor kulüplerinden de yakalamayı hedefliyoruz" dedi.
 


Kaynak: DHA