Bayramiç'te Amatör Spor Haftası kapsamında sporcu ve protokol üyeleri ilk olarak kortej yürüyüşünde bir araya geldi. Otogar önünden Yıldırım Akbulut Meydanı'na kadar süren yürüyüşe Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Bayramiç Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Selahattin Gökhan ve bazı kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin idareci ve sporcuları ile katıldı. Yürüyüş sonrası Yıldırım Akbulut Meydanı'nda düzenlenen program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Ramazan Kendüzler, Gençlik ve spor birbirini tamamlayan iki unsurdur. Gençliğin heyecanı ve enerjisi spor ile birleşince faydalı hale gelir. İlçemizde bulunan spor kulüpleri çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Gençlerimizin spor ile geleceği taşınmasında spor kulüplerinin önemli bir yeri vardır. Tüm sporcularımıza ve eğitmenlerine başarılar dilerim" dedi.
Konuşmaların ardından Yeşil Bayramiçspor futbol takımı sporcularına Kaymakam Kendüzler tarafından hediyeleri takdim edildi. Program, izci grubunun, güreşçilerin, taekwondocuların, karatecilerin ve voleybolcuların gösterileriyle son buldu.


Kaynak: İHA