Milletvekili Bülent ÖZ, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sürdürülen terörle mücadele esnasında yaralanarak gazi olan ve tedavileri Ankara GATA’da süren kahraman vatan evlatlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gazilerle sohbet eden Milletvekili Öz, Türkiye’nin terör örgütlerine karşı sürdürdüğü mücadelenin önemine değinerek bu milletin, kahraman Mehmetçiğimize minnettar olduğunu vurguladı.
Çanakkale Milletvekili ÖZ, asker ve polisimizin terörle mücadelede konusunda kahramanca mücadele ettiklerine dair toplumda en ufak tereddüt olmadığını belirtti. Siyasi iktidarın terörle müzakere yürüttüğü günlerde, bölgeye bol miktarda mühimmat ve insan kaynağı yığına yapan terör örgütü ile yürütülen mücadelenin bir an önce zaferle tamamlanması milletçe en büyük beklentimizdir” dedi.
Sınırları yolgeçen hanına dönüşmüş, hangi terör grupları ülkenin neresinde cirit atıyor? Kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı günlerden geçmemizin elbet bir siyasi sorumlusu olması gerekir. Üzülerek ifade ediyorum ki bu ülke; silahlı kuvvetlere teröriste dokunmayın diye talimat veren mülki amirler ve hükümetler de gördü.
Öz, sizler için yapılması gereken ne varsa yapmak bizlerin ve bu milletin boynunun borcudur, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.
 


Kaynak: İHA