Beko’nun dünyada farklı pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturan konsept mağazaları, geniş ürün yelpazesi, deneyimleme fırsatı ve ürün sunumu ile farklılaşıyor. Konsept mağazalarda dijital görüntüleme, deneyim odaklı pişirme alanlarının yanı sıra kurutma ve çocuk oyun alanları da bulunuyor. Bu kapsamda Biga ilçesi Beko markasıyla Sezerler A.Ş.’nin konsept mağazası İstiklal Mahallesi İstiklal Caddesi’nde açıldı. Görkemli törene Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Beko Satış Direktörü Oğuzhan Şatıroğlu, Marmara-Batı Karadeniz Şube Müdürü Cem Elmasuyu ve Marmara Bölge Müdürü Levent İncecik ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Sezerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Sezer açılışta yaptığı konuşmada, yeni konsept mağazalarıyla Biga’ya hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sezer, Beko’nun Türkiye’de her nokta da müşterilerine hizmet etme odaklı ürün yelpazesi ve Avrupa’nın beyaz eşya devi ve bir dünya markası olduğunu bildirerek, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkürlerini iletti.
 
Beko yöneticileri de konsept mağazalarla perakende dünyasında fark yaratan Beko’nun, bu alandaki yatırımlarına devam edeceğini bildirdi. Son 2 yılda Türkiye genelinde 150 yeni konsept mağaza açan Beko’nun, yıl sonuna kadar konsept mağaza ağını daha da genişletmeyi ve teknolojik ürünlere odaklanmayı planlığını aktardı.
 
Konuşmaların ardından kurdelenin kesilmesiyle mağaza hizmete açıldı. Davetliler daha sonra hep birlikte mağazayı gezerek ürünleri inceledi. Sezerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Sezer, konsept mağaza hakkında bilgiler verdi.
 
Ersan KÜÇÜKKURU