Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil, antrenörler ile birlikte Macaristan’da yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasından Altın Madalya ile dönen Ümit Burunluları ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş 02-11 Eylül tarihleri arasında Macaristan’da yapılan Dünya Bilek Güreşi şampiyonasından ilimize altın madalya ile dönen Ümit Burunluları beraberinde heyet ile birlikte ziyaret etti. Bektaş ziyarette yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Macaristan’ın Budapeşte kentinde yapılan Dünya Bilek Güreşi şampiyonasında ülkemize altın madalya kazandıran Milli sporcumuz Ümit Burunluları başarısından dolayı tebrik ediyorum inşallah bundan sonraki katılacağı şampiyonalarda da aynı başarıyı göstererek Ülkemizi ve Çanakkale’mizi gururlandırmaya devam edecektir.”
Bektaş’ın açıklamasının ardından Milli Sporcu Ümit Burunlular ise şunları söyledi; “Öncelikle Macaristan’da yapılan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında İlimize altın madalya ile döndüğüm için çok mutluyum böyle güzel başarılar elde etmemde bana her zaman destek olan Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekilimiz Sayın Sedat Bektaş’a, ve Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz Erdil’e,  desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
Ziyaretin sonunda Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sedat Bektaş Milli Sporcu Ümit Burunlulara çeşitli hediyeler takdim etti.
 


Kaynak: Haber Merkezi