Bayanlar Voleybol 1’nci liginde mücadele eden Yeşil Bayramiç Spor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Geçen yıl takımın antrenörlüğünü yapan Yüksel Türk ile devam etme kararı alan Kazdağı Sultanlarında Türk’ün yardımcılığını ise Melda Bora yürütecek.
 
Antrenör Türk nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kaz Dağı Sultanlarında Meral Uğur ve Valeria Damla Dikbaş, Emine Şahin Eraslan,  Neslihan Öz, Sedef Kılıçarslan, Sevda Köksalan, Ahsen Baş, Kadi Kullerkann, Tuğba Canan Kılınç ve Ebru Yıldırım yeni sezon çalışmalarına başladılar.
 
Yeşil-Beyazlı takımda sezon öncesi hazırlıkları yoğun tempoda geçerken, Yeşil Bayramiç Spor İkinci Başkanı Bülent Bora yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon kısıtlı kadro ve yaşanan sakatlıklar nedeniyle kötü bir sezon geçirmelerine rağmen ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
Bora:“ Bu ligde 13.000 nüfuslu bir ilçe takımının olması, bizim açımızdan gurur verici bir durumdur. Fakat yüksek bütçeli takımların olduğu ligde biz bütçe oluşturmakta güçlük çekiyoruz. Gerekli desteği göremiyoruz. Bayramiç’te inanılmaz bir voleybol sevgisi var. Burada dolu tribünlere maçlarımızı oynuyoruz. Bu centilmen taraftarımızla yine adımızdan söz ettireceğimize inanıyoruz. Son olarak bize destek veren Belediye Başkanımız Sadettin Arslan’a, belediye meclis üyelerine ve maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Haber: Fehmi Şenyiğit