Serçeler köyünde yapımı tamamlanan Sosyal Tesis ve Düğün Salonu açılışını gerçekleştirdi. Ardından Dörtyol/Işıklar köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle kahvede çay sohbetinde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yapmış olduğu konuşmada her fırsatta köylerimizi ziyaret etmeye gayret gösterdiklerini belirtti. Turan'ın ziyaret ve açılışlarda gelen talepleri hızlı bir şekilde muhattaplarına ileterek çözüm bulması dikkatlerden kaçmadı. 
Sosyal Tesis ve Düğün Salonu açılışında konuşan Turan,"Köylerimize değer veriyoruz. Bu topraklar bizler için kıymetli. Köylerimizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Son zamanlarda birçok yerde köyden kente göç var. Bu anketlerle gözler önüne seriliyor. Bizim burada ki amacımız kentlerden köylere göçü yakalamak. Şehir merkezinde ne varsa köylerde de onun olmasını istiyor ve bunun için çalışıyoruz. Bugün burada böyle güzel ve büyük bir yapının yapılması bunun en büyük örneğidir. Bu tarz örnek yapıların tüm köylerimizde olması için çalışacağız" dedi. 

Köylere müjde veren Turan,"Muhtarımızla konuşurken yan tarafa yapımı devam eden halı saha ve gölet sorunundan bahsetti. Halı sahanın eksik kalan bir kaç işi olduğunu belirtti. İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Abdullah Bey burada. Kendisi notlarına aldı Pazartesi hemen tamamlıyoruz. Gölet için DSİ Müdürümüz ile görüşeceğiz, gerekli takibi yapacağız. Aynı zamanda muhtarımızla konuşurken köyümüzde çocuklarımız için oyun grubu ve sizler için spor aletlerin eksik olduğunu tespit ettik. Çan Belediye Başkanımız Abdurrahman Kuzu oyun grubu ve spor aletlerinin teminini ve yapımını üstlendi. En kısa sürede kendisi burada sizlerin kullamına sunacak. Burası bizleri yalnız bırakmıyor. Her zaman sahip çıkıyor. Bizde sahip çıkmaya ve buranın ihtiyaçlarını, taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz" şeklinde ifade etti.

Haber: Ercan ÖZÇETİN